Vakfıkebir

2024-2025 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI SENE BAŞI TOPLANTISI YAPILDI

2024-2025 Eğitim Öğretim Yılı Sene Başı İlçe Eğitim Kurumları Müdürler Kurulu Toplantısı Vakfıkebir İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Altın Başkanlığında Mesleki Teknik Anadolu Lisesi toplantı salonunda yapıldı.

Vakfıkebir İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Altın, ilçe genelindeki okul müdürleri ile 2024-2025 eğitim-öğretim yılı hazırlıklarını değerlendirmek üzere bir araya geldi. Toplantıda, eğitim-öğretimdeki hedefler, yenilikler ve öncelikler üzerine odaklanarak, öğrencilerin başarılarını artırmaya yönelik stratejiler üzerinde duruldu.

“YENİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI İLE İLGİLİ DEĞERLENDİRMEDE BULUNULDU”

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılının değerlendirilmesiyle başlayan toplantıda; LGS-YKS sınavlarının/yerleştirmelerinin değerlendirilmesi, İş Sağlığı ve Güvenliği iş ve işlemlerinin değerlendirilmesi, madde bağımlılığı ve uyuşturucuya karşı alınacak önlemler, eğitim kalitesinin artırılması için uygulanacak projeler, öğrenci güvenliği, eğitimde fırsat eşitliği ve okullar arası iş birliğinin güçlendirilmesi konularında kapsamlı değerlendirmeler yapıldı. Ayrıca, öğrenci gelişimine yönelik rehberlik hizmetleri ve öğretmenlerin mesleki gelişimleri için düzenlenecek eğitim programlarının da gündeme alındığı belirtildi. Eğitim-öğretim yılının sorunsuz bir şekilde başlaması için gereken tedbirlerin alındığı ve gerekli çalışmaların titizlikle sürdürüldüğü kaydedildi. Toplantı, okul müdürlerinin katkıları, soruları, dilek ve temennilerle sona erdi. Haber, Mehmet Bülent ALP