Vakfıkebir

2025 ÜRETİM YILI ÇİFTÇİ KAYIT SİSTEMİ (ÇKS) KAYITLARI BAŞLADI

Değerli üreticilerimiz, 2025 üretim yılına ait Çiftçi Kayıt Sistemi (ÇKS) başvuruları 01 Eylül 2024 tarihinde başlayıp, 31 Aralık 2024 tarihinde sona erecektir. Başvurularınızı e-Devlet uygulaması üzerinden veya İlçe Müdürlüklerimize giderek yaptırabilirsiniz.

Vakfıkebir İlçe Tarım ve Orman Müdürü Remziye Kuleyin yaptığı açıklamada; “2025 üretim yılı ÇKS kayıtlarımız 01  Eylül 2024 tarihinde başlayıp 31 Aralık 2024 tarihinde sona erecektir. Herhangi bir mağduriyet yaşanmaması için dileyen üreticilerimiz başvurularını e-devlet uygulaması üzerinden yapabilecek, dileyen üreticilerimiz ise İl/İlçe Müdürlüklerimizi ziyaret ederek kaydını gerçekleştirebileceklerdir. Öte yandan 'TARIMCEBİMDE' uygulaması üzerinden de başvurular yapılabilecektir. Tüm çiftçilerimize bereketli kazançlar, bol ürünler diliyorum." Dedi.​

ÇKS BAŞVURUSU E-DEVLET ÜZERİNDEN YAPMAK İÇİN;

E- devlet uygulamasını açın. Arama kutusuna ÇKS yazın. Çiftçi Kayıt Sistemi Kayıt Yenileme Başvurusunu tıklayın. Yeni Başvuruyu seçin. Aydınlatma metnini okuyun ve onaylıyorum seç Devam et. Kimlik bilgilerinizi kaydet ve devam et. Arazi bilgilerini kontrol edin tarla ürünü olanları girin ve devam et. Onaylıyorum kutusu seçin başvuruyu tamamla.